homeshop-cz.com

#60493Objednala sem si zboží a přišlo mi úplně jiné

11.09.2022, před 2 lety

Vendula Steckerová

Objednala jsem si laserový odstraňovač chloupků (Philips) na stránkách homeshop-.cz.com. Uvedená cena byla 1.628Kč po slevě 70%. Ale přišlo mi úplně jiné zboží v hodnotě cca 400-500 Kč.Psala sem první email odpověď byla že do 10 dnů dodají zboží.Ale nic se nedělo po dalších 5 dnech sem psala email znovu odpověď že to byla chyba skladníka.Za měsíc sem psala znovu a odpověď,že je to celostátní problém který bude vyřešen. Ale bohužel stále se nic neděje a už na mail nikdo nereaguje.Není možnost vrácení zboží.

Chtěla bych,aby mi poslali buďto mé objednané zboží a nebo vrátili peníze.

14.9.2022 16:53, před 2 lety

Nemá-li věc vlastnosti, které byly sjednány nebo které se dají od věci očekávat, je věc vadná. Má-li věc vady, může spotřebitel požadovat dodání nové věci. Není-li to možné, má spotřebitel právo odstoupit od smlouvy a požadovat vrácení peněžních prostředků. Místo výše uvedených způsobů nápravy může spotřebitel žádat přiměřenou slevu.

Pokud by byl prodávající zahraniční podnikatelský subjekt sídlící v EU, doporučujeme spotřebiteli, aby se obrátil na Evropské spotřebitelské centrum na internetových stránkách www.evropskyspotrebitel.cz, které bezplatně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiného členského státu EU, Islandu nebo Norska.

8.2.2023 10:11, před rokem