TICKET ART PRAHA, s.r.o.

#61180Přeložené představení Fantazie na kolečkách

3 měsíce 30 dnů 1 hodina

10.10.2022, před 2 lety

Růžena Svobodová

Dobrý den, mám 4 vstupenky na představení Fantazie na kolečkách na 14.3.2020 na 13:00. Toto představení bylo přeloženo na jiný termín a pak opět na jiný termín - nyní na 30.10.2022. V programu však je uvedeno, že toto přestavení skutečně 30.10.2022 bude, ale v jiných časech než mám na vstupenkách. Prosím tedy o informaci, na které představení tedy tyto vstupenky platí- Děkuji za rychlou odpověď. Růžena Svobodová, tel. ***

Informace, na kterou hodinu platí vstupenky

10.10.2022 14:12, před 2 lety

Dle internetových stránek se představení bude konat v časech 10:30 a 15:00 hod., přičemž vstup je umožněn už v 9:30 a 14:00 hod. (https://www.o2universum.cz/events/fantazie-na-koleckach/).

Jelikož byla akce přesunuta, došlo k jednostranné změně podmínek, která by měla být spotřebiteli sdělena. Pokud ze sdělení není jisté, zda se jedná o čas představení v 10:30 nebo 15:00, doporučujeme spotřebiteli se obrátit na pořadatele akce. Na sociálních sítích má Fantazie na kolečkách uvedeno tel. č.: 732 319 898; popř. email: produkce@fantazienakoleckach.cz.

9.2.2023 10:34, před rokem