Zásilkovna s.r.o.

#61228Ukradená zásilka

11.10.2022, před 2 lety

Petra Šmelková

Dobry den,4 tydny cekam na doruceni zásilky,kdy mi bylo nekolikrat slibovani jeji doruceni,3x byla zasilka predana prepravci a pokazde ztracena,jednani s operatory bylo nedostatecne,zasilku pravdepodobne nekdo ukradl,zrejme kuryr,chystam se podat trestni oznameni,hlavne z toho duvodu,ze se mi nikdo adekvatne neomluvil!

Balicek obsahoval zbozi od prodejce sephora,od dodavatele snadno zjistite o jake zbozi se jednalo

Adekvatni Omluva,kompenzace a zajisteni objednani a dodani zbozi ve ztracenem balicku

11.10.2022 13:40, před 2 lety

Pokud při obstarávání přepravy věci vznikne na zásilce škoda, nahradí ji zasílatel, neprokáže-li, že škodu nemohl odvrátit. Reklamaci, resp. uplatnění nároku na náhradu škody, uplatňuje u zasílatele příkazce (v daném případě zřejmě prodejce). Jestliže tedy příkazce reklamaci nepodal, nemohla být ani zamítnuta. Bylo by proto třeba, aby reklamaci uplatnit příkazce a trval na jejím řádném vyřízení. Reklamaci je třeba uplatnit písemně podle obchodních podmínek společnosti.

9.2.2023 10:43, před rokem