RegioJet a.s.

#61343Náhradní autobusová výluka - nedostatek míst

14.10.2022, před 2 lety

Eliška Heligová

Dne 13.10 ve 13:42 spoj Brno-Bohumín, byly poslány do Kojetína jen dva autobusy a samozřejmě se spousta z nás nevešlo. Lidem s místenkou se nejdřív ani nedovolilo nastupovat do autobusu pro cestující s místenkou a naopak. Tudíž jakožto cestující s místenkou jsem se nedostala do žádného autobusu a musela čekat hodinu na další spoj. Ve vlaku jsem poté samozřejmě místo neměla.

RegioJet 13.10 13:42

Odškodnění ve formě vrácení peněz, alespoň částečně.

17.10.2022 10:00, před 2 lety

Není-li služba ve sjednané kvalitě poskytnuta, doporučujeme spotřebiteli, aby dle článku XIV smluvních přepravních podmínek společnosti RegioJet a.s. uplatnil reklamaci. Reklamace z přepravy cestujících a zavazadel se podávají písemně na adresu sídla dopravce: STUDENT AGENCY, Dům pánů z Lipé, Náměstí Svobody 86/17, 602 00 Brno, telefonicky na čísle: +420 539 000 146, e-mailem: reditel@regiojet.cz, nebo osobně na jakékoliv pobočce STUDENT AGENCY/RegioJet. Stížnost/reklamaci je možné podat i prostřednictvím formuláře na webové adrese: https://regiojet.cz/sluzby/vase-podnety.

Reklamaci lze podat do 1 roku po uskutečnění jízdy na výše uvedených kontaktech.

Nejvhodnějším reklamačním nárokem se jeví přiměřená sleva z ceny jízdného.

14.2.2023 08:58, před rokem