neodpovídá zakázka podle zboží.Jsem moc zklamaná měla jsem o vás dobré informace
Produkt je za čtyři tisíce
vrácení peněz. Mám od vás matrace a jsem spokojená, proto jsem si objednala chrániče a velké zklamání!!!!!
Dle ustanovení § 2161 odst. 1 písm. a) zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, prodávající odpovídá kupujícímu za to, že v době, kdy věc převzal, měla tato věc sjednané vlastnosti. Dále prodávající odpovídá kupujícímu za to, že zboží odpovídá jakostí nebo provedením smluvenému vzorku nebo předloze. Pokud se vada projeví do 6 měsíců, má se za to, že věc byla vadná již při převzetí. To, že tomu tak nebylo, prokazuje prodávající.
V souladu s ustanovením § 2169 občanského zákoníku má (vzhledem k povaze vady) spotřebitel má právo v rámci uplatněné reklamace požadovat dle primárně dodání nové věci bez vad, pokud to není vzhledem k povaze vady nepřiměřené. Pokud je ale možné věc jednoduše opravit nebo vyměnit nějakou její součást bez zbytečného odkladu, mají tyto způsoby vyřízení reklamace přednost. Jestliže není možná ani jedna z uvedených variant, má kupující právo od smlouvy odstoupit.
Vážená paní Mrákavová,
velice nás mrzí, že zakoupené zboží nesplnilo Vaše očekávání. Samozřejmě, že máte právo na odstoupení od kupní smlouvy s tím, že nám zakoupené zboží můžete vrátit a my Vám vrátíme zaplacenou kupní cenu. V této věci nás prosím kontaktujte na e-mailové adrese info@zaren.cz a kolegyně s Vámi celou věc vyřeší k Vaší spokojenosti.
S přáním hezkého dne
Ing. Martin Látal