Taktéž jako u pana Kellera v minulé stížnosti
objednáno na jejich webu
objednávka 1/15 9.ledna 2015 za dvoje dveře 6806kč
na email přišlo potvrzení a telefonicky mě sám pan Minář vše potvrdil a ať prý zaplatím na účet uvedený na webu
Uběhly dva měsíce -nelze se dovolat na smsky a emaily neodpovídá
Budu muset podat trestní oznámení
Havlínová Chrudim
Interierové dveře Solodoor OTAVA 6 buk CPL
Dle obchodních podmínek na webu jsem poslala emailem odstoupení od smlouvy ale žádná odezva. Ráda bych peníze zpět.
Dlužník, který svůj dluh řádně a včas nesplní, je v prodlení. Jestliže jej nesplní ani v dodatečné přiměřené lhůtě věřitelem mu poskytnuté, má věřitel právo od smlouvy odstoupit. V odstoupení je nutné stanovit způsob a lhůtu pro vrácení peněz. Po marném uplynutí je možné zaslat tzv. předžalobní výzvu dle § 142a občanského soudního řádu. Korespondenci doporučujeme vést kůli důkaznímu postavení písemně (doporučeně s dodejkou).
Jestliže existuje více poškozených, je možné zvážit podání trestního oznámení Policii ČR.
Podnikatel byl o podané stížnosti informován. Bohužel doposud neprojevil zájem se ke stížnosti vyjádřit, proto jsme se rozhodli případ uzavřít z důvodu nereakce podnikatele. Případné spory mohou být tedy řešeny pouze v soudním řízení, nikoliv prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz, která je založena na principu dobrovolnosti.
Před samotným podáním žaloby doporučujeme zaslat subjektu předžalobní výzvu dle § 142a občanského soudního řádu. Vhodné je také právní zastoupení. Seznam advokátů je k dispozici na http://www.dtest.cz/advokati.
V případě potřeby další konzultace se neváhejte obrátit na naší spotřebitelskou poradnu na telefonním čísle 299 149 009.