Pan řidič zřejmě ovlivňuje komu odiska funguje a komu ne, známým a hezkým ženám ano ostatním ne. A musejí platit plné jízdné pozoroval jsem ho, jak tam cvákal na displeji a určoval kdo bude platit a kdo ne Jedné starší paní jsem dokonce půjčil peníze, aby se dostala domu!Na Visalaje ji to šlo, ale z Morávka Bebek už ne.
29.10.2022 čas 17:26 pokladna 1190 řidič 56931 linka 863351/220
Ať vše funguje,jak má.
Pokud spotřebitel nesouhlasí s účtováním jízdného, je na místě podat společnosti stížnost. Lze rovněž využít možnost podání podnětu na společnost prostřednictvím formuláře na webové adrese https://www.3csad.cz/cz/autobusova-doprava/odeslat-podnet-nahlasit-ztratu.
vyjádřit. Vzhledem k tomu, že služba VašeStížnosti.cz funguje na principu oboustranné dobrovolnosti, jsme nuceni stížnost uzavřít.