Dcera začala pod záštitou Sport Academy navštěvovat plavecký kroužek. Bohužel toto není možné ze spoustu důvodů, jedná se o špatný čas (to jsme před zaplacením nevěděli), trenéři se střídají, nebo děti jednou vůbec nepřevzali, vrací se mokré a celkově dcera na kroužek chodit nechce. Pana Hniličku jsem žádala jak telefonicky, tak emailem o zrušení a navrácení platby ale naprosto přestal komunikovat a mobil má vyplý. Jak v tomto případě dál postupovat? Děkuji
Plavecký kroužek Praha
Navrácení platby za všechny dosavadní lekce, mimo třech, na kterých byla přítomna.
Na svých webových stránkách společnost uvádí, že v případě zrušení smluvené lekce je nutné ji zrušit e-mailem storno24@sportacademy.cz nejpozději 24h před začátkem smluvené hodiny. V jiném případě bude lekce účtována v plné výši. Do dalšího trimestru kurzu je možné přenést nejvýše 2 řádně omluvené lekce.
Ceník lekcí a storno podmínky společnosti Sport Academy nalezne spotřebitel zde: http://www.sportacademy.cz/cenik/.
Jestliže službu nelze využít z důvodu nabídnutí nevhodného času lekce, měl by mít spotřebitel právo od smlouvy odstoupit. Poskytovatel služby však může nabídnout jiný termín lekcí.
V případě odstoupení od smlouvy o poskytnutí služeb u zbývajících lekcí bude třeba počítat s úhradou poměrné části smluvené ceny. Nereaguje-li prodávající na emaily je vhodné zvolit komunikaci v písemné formě.