zenmasstt.com, spaned.top

#61850Zamlčování adresy spoolečnosti,která zboží prodává není jej možno vrátit zpět,není uvedená adresa

3 měsíce 11 dnů 1 hodina

03.11.2022, před 2 lety

Jana Kielerová

stížnost jsem už celou rozvedla do emailu,který jsem odeslala na adresu vašestižnosti.Adresát dělá mrtvého brouka,co s tím,

Jana Kielerová

Ráda bych zjistila s vaší pomocí,kam zboží vrátit,děkuji Kielerová (****)

3.11.2022 16:45, před 2 lety

Stránky neobsahují obchodní podmínky, tím pádem neznáme provozovatele a nevíme, komu by spotřebitelka měla odstoupení od smlouvy adresovat.

Jak již bylo uvedeno v minulé stížnosti, spotřebitelka má právo odstoupit od smlouvy (pokud by se vztah řešil dle českého práva), jelikož však neznáme majitele/provozovatele e-shopu, vůči kterému lze toto právo uplatnit, je šance na uplatnění práva minimální.

Spotřebitelům vždy doporučujeme si daný e-shop před zaplacením kupní ceny ověřit, což lze učinit např. na určitých recenzních portálech.

14.2.2023 12:48, před rokem