dne 2.11.2022 jsem od Vás obdržel dopis, datovaný 1. 11. 2022 s konstatováním, že věříte, že jsem v pořádku obdržel zkušební balíček produktu Ženšen Energy+ a složenkou na 49,- Kč za neuhrazené poštovné.
Prohlašuji, že jsem od Vás žádný výše uvedený balíček neobdržel, takže úhrada poštovného za nedodaný produkt nepřichází v úvahu.
S pozdravem J. Šimeček
Předpis poštovného stornovat.
Služba VašeStížnosti.cz slouží k řešení sporů mezi spotřebitelem a podnikatelem - jsme tedy zprostředkovatelé komunikace, nikoli prodávající.
Společnost je oprávněna účtovat si kupní cenu za zboží, které si spotřebitel prokazatelně objednal a které mu také bylo dodáno.
Vážený pane Šimečku,
děkujeme Vám za zaslaný podnět. Vaši objednávku produktu ŽenŠen Energy+ jsme přijali dne 21.9.2022 a produkt byl na základě této objednávky odeslán na Vaši adresu. Uvádíte, že jste balíček neobdržel, související pohledávka ve výši 49,- Kč byla stornována. Zaslané prohlášení může být použito ve věci reklamace u přepravce. V případě, že si produkt přejete zaslat znovu, informujte nás, prosím.
Děkujeme za pochopení.
NaturMed Pharmaceuticals s.r.o.