Tomáš Velcl

#6192Propagace letaku tretim stranam

1 měsíc 28 dnů

09.03.2015, před 10 lety

Michal Šob

tzv. pan podnikatel posle zahadnou smlouvu, kde nikde neni uvedeno, ze musim oslovovat treti stranu, reagoval jsem na inzerat, ze budu plnit nadepsane obalky propagacnim letakem a ze mi obalky i letaky zasle, ale co mi jen prislo byly letaky, ktere nabizeji podobnou praci jakou jsem ve zkomolene smlouve podepsal a musim si na internetu take zadat inzerat a oslovovat dalsi lidi, nez mi vsechno prislo pozadoval poplatek 790,-kc ktery jsem zaslal s tim, ze mi opravdu posle nadepsane obalky a ja je budu plnit propagacnim materialem, i emailove korespondenci sam pan PODNIKATEL psal, ze vsechno zasle a to vcetne nadepsanych obalek, email mam schovany a zalohovany, da se s timto "podnikatelem" delat? Vsechen reklamacni material jsem mu zaslal zpet a ted mi nechce vratit 790,-kc, takze nic nemam a on schrabl 790,-korun...

plneni nadepsanych obalek propagacnim materialem, ktery pan podnikatel zasle

odstoupeni od smlouvy a vraceni pocatecni platby 790,-kc

20.4.2015 15:46, před 10 lety

Pokud někdo hledá pracovní sílu, ať už na plný pracovní úvazek nebo dohodu, nikdy po vás nebude žádat poplatky předem. Bude vás chtít poznat, aby věděl, s kým spolupracuje, a výplata odměny nebude spojena se splněním několika dalších podmínek. Žádá-li tedy společnost obdobu registračního poplatku, je to znamení, že by se uchazeči o práci měli mít na pozoru.

V případě, že byla smlouva uzavřena za určitých podmínek, je povinností podnikatele poskytnout pravdivé předsmluvní informace a ustanovení smlouvy dodržovat. Pokud se tak nestalo, má spotřebitel právo na odstranění závadného stavu nebo na vrácení peněz z důvodu nedodržení smluvních podmínek.

23.4.2015 12:25, před 10 lety

S panem Šobem jsem již celou záležitost řešili v minulosti prostřednictvím e-mailové komunikace, vše bylo objasněno, a proto jsme věc považovali za uzavřenou. Netušíme, proč zde uvádí takto nepřesné a lživé informace a dokonce nás zde i neprávem napadá.

Nejedná se o nabídku pracovněprávního vztahu, ale možnost spolupráce s naší firmou formou samostatně výdělečné činnosti, která je podrobně vysvětlena na našich webových stránkách, kde se pan Šob zaregistroval. Následně mu byla v uvedené lhůtě zaslána a doručena startovní sada obsahující všechny materiály, podklady, instrukce a smlouvu tak, aby mohl ihned začít pracovat. Pan Šob od spolupráce neodstoupil, zmíněnou smlouvu podepsal a se vším souhlasil.
Obsah smlouvy, stejně tak našeho webu a obchodních podmínek, je zcela jasný, pravdivý a přesný. O nutnosti aktivní prezentace a propagace firemní nabídky a tím oslovování třetích stran se opakovaně v dokumentech uvádí, jakožto i v podrobném pracovním postupu, který obsahuje různé tipy a doporučení, včetně návrhů znění inzerátů a seznam inzertních portálů, kde lze nabídku umístit. Naše firma žádné obálky nezasílá, to ani nikde není uvedeno. Od koho a jakým způsobem si zajistí pravidelný přísun ofrankovaných a nadepsaných obálek, se jasně uvádí na našem webu, v obchodních podmínkách, podrobných instrukcích a v podepsané smlouvě.
Z naší strany byly všechny body obchodních a smluvních podmínek dodrženy, na rozdíl od pana Šoba, který činnost nevykonává, a proto není žádný důvod k vrácení platby za již řádně poskytnuté služby, materiály a podklady.

V žádném případě se nejedná o podvod a takové obvinění si vyprošujeme!

Tímto pana Šoba žádáme o přeposlání údajného e-mailu, kde tvrdíme, že nadepsané obálky obdrží přímo od naší firmy.

Za tým manualni-prace.cz, Tomáš Velcl

23.4.2015 12:40, před 10 lety

Michal Šob

tady vidite jak si nejaky soukromnicek pakuje kapsu, nikdy jsem nemel posilat penize predem, vzdy to smrdi... a na to jsem take dojel, jde mu jen o ziskani 790,-kc a pak uz se o Vas nestara, prosim timto Dtest, jak v pripadu pokracovat, chci svych 790,-kc, jsem v invalidnim duchodu a jak je videt duchodci na vsechno dojedou diky podvodne firme s nazvem TOMAS VENCL !!!

5.5.2015 16:12, před 10 lety

Pokud má "spolupracovník" jako nezávislý podnikatel dlouhodobě vyvíjet pro zastoupeného činnost směřující k uzavírání určitého druhu obchodů (za což lze oslovování třetích osob a nabízení služeb společnosti považovat), jedná se o smlouvu o obchodním zastoupení, pro jejíž uzavření vyžaduje zákon písemnou formu. Registraci prostřednictvím internetového serveru nelze považovat za platné uzavření smlouvy o obchodním zastoupení. Uhrazenou částku lze vymáhat jako bezdůvodné obohacení.

5.5.2015 17:18, před 10 lety

S panem Šobem byla uzavřena písemná smlouva o spolupráci s naší firmou za uvedených smluvních podmínek, které stvrdil svým podpisem. Pan Šob činnost nevykonával a po uplynutí několika týdnů smlouvu písemně ukončil.

Tímto považujeme celou věc za uzavřenou a nehodláme se k této záležitosti dále jakkoliv vyjadřovat prostřednictvím serveru dTest, který není ani zdaleka objektivní a nezná fakta.

5.5.2015 17:51, před 10 lety

Michal Šob

cela vec je vsem jiz znama. Smlouvu jsem zrusil do tydne a odeslal zpet propagacni material. Takze nic nemam a pan "podnikatel" se odvolava jakoz to nejaka vyssi autorita nez spotrebitel, prosim vyjadreni dTestu, jak uz tento spor uzavrit, at by slo i treba trestnim oznamenim a co by bylo treba dolozit, ci tzv. vypichnout? Dekuji Šob

7.5.2015 12:02, před 10 lety

Služba VašeStížnosti.cz není určena pro objasňování skutkového stavu sporu. Pokud jsou fakta zde uvedená v rozporu se skutečností, je na účastnících, aby posoudili, nakolik je poskytnuté právní zhodnocení možné aplikovat na reálnou situaci.

Byla-li však uzavřena písemná smlouva, od které bylo dle sjednaných podmínek platně odstoupeno, mají si smluvní strany vrátit poskytnutá plnění. Jestliže k navrácení došlo pouze ze strany stěžovatele, může svůj nárok vůči společnosti dále vymáhat v občanskoprávním řízení.

Vzhledem k tomu, že je zjevné, že se stranám v rámci služby VašeStížnosti.cz nepodařilo dospět k dohodě, stížnost uzavíráme.

V případě potřeby další konzultace je možné se obrátit na naši spotřebitelskou poradnu na telefonní lince 299 149 009.