Vodafone Czech Republic a.s.

#61954Po výměně setoboxu nejde zprovoznit televize

4 měsíce 17 dnů 1 hodina

07.11.2022, před 2 lety

Josef Brýdl

Od 31.10.2022 jednám s pobočkou Vodafonu v nákupním centru Fenix ve Vysočanech. 1.11. mě dali nový setobox, který jsem zapojil dle návodu. Televize nefunguje a od 1.11.urguji na pobočce ve Fenixu tecHnika na zprovoznění televize. Na pobočce mě už 3 zaměstnanci říkají že to urgují u technického úseku a že musím být trpělivý. Dnes, 7.11.v 10,15 je stav stejný. Nevím kde je chyba, ve Vysočanech se mnou jednají slušně a ochotně. Chodím tam osobně, ale jenom to někde u techniků urgují. Někdo nechce přijít řešit problém k zákazníkovi.

Ochota přijít k zákazníkovi

9.11.2022 14:35, před 2 lety

V obchodních podmínkách společnosti je uvedeno, že pokud spotřebitel nesouhlasí s vyúčtováním nebo není spokojen s kvalitou poskytnuté služby, můžete podat reklamaci písemnou formou na adresu
Vodafone Czech Republic a. s., Reklamační oddělení, se sídlem náměstí Junkových 2, 155 00 Praha 5, nebo elektronickou formou prostřednictvím reklamačního formuláře dostupného na internetové stránce anebo osobně v kterémkoliv obchodním místě Vodafonu.

V tomto případě tedy došlo k podání reklamace již samotným oznámením o nefunkčnosti televize.

Reklamaci společnost vyřídí bez zbytečného odkladu, nejpozději do 1 měsíce ode dne jejího doručení, případně do 2 měsíců, vyžaduje-li vyřízení reklamace projednání se zahraničním provozovatelem.

Nepodaří-li se spor vyřešit smírnou cestou, má spotřebitel možnost obrátit se na mimosoudní řešení spotřebitelských sporů při Českém telekomunikačním úřadu. Tato služba je zpoplatněná 200 Kč (pokud se spor týká peněžitého plnění, je poplatek 4 % z této částky, avšak nejméně 200 Kč). Více informací může spotřebitel nalézt zde: https://www.ctu.cz/resene-spory-ctu. Kontakty na Český telekomunikační úřad je možné nalézt zde: https://www.ctu.cz/kontakt.

15.11.2022 08:45, před 2 lety

Dobrý den, pane Brýdle, mrzí mě vzniklé komplikace. Jsem si vědoma skutečnosti, že chování a práce našich pracovníků musí být na profesionální úrovni, neboť vytváří mimo jiné obraz naší společnosti. Pod profesionálním chováním si samozřejmě představuji také ochotu, vstřícnost a celkový přístup k požadavkům klienta. Naopak jsem si vědoma faktu, že jakékoli nevhodné a neprofesionální chování může být příčinou mnoha nepříjemností, které mají negativní dopad na naši společnost. Kvůli ochraně osobních údajů nemůžeme řešit konkrétní záležitosti prostřednictvím stránek třetích stran. Ze stejného důvodu nemám k Vaší stížnosti žádné informace
Pokud se Vám záležitost nepodařilo dořešit, napište nám, prosím, přes https://www.vodafone.cz/pece/formular-reklamace. Nebo písemně poštou na Vodafone Czech Republic a.s., Reklamační oddělení, náměstí Junkových 2, 155 00 Praha 5. Děkuji za pochopení. Přeji Vám pěkný den. Lenka Pilná Péče o zákazníky

24.3.2023 11:44, před rokem