Tesco Stores ČR a.s.

#62330Špatné vrácení peněz

2 měsíce 25 dnů 3 hodiny

21.11.2022, před 2 lety

Patrik Gall

Dne 20.11.2022 v Tescu v Mladé Boleslavi Kosmonosy 1255, 293 06 Kosmonosy , jsem platil nákup v hodnotě 571kč,paní na pokladně mi špatně vrátila, předala mě vedoucí směny pro vyšetření chyby. ochranka v tescu mě slovně napadla , plus manažer firmy , výsledek nakonec dopadl tak že jsem byl vyveden z prodejny . a řešení situace bez úspěchu .

platba nákupu

potrestání ochranky tesca na kamerových záznamech . manažera té směny . vše předáno policii za špatné nekorektní jednání .děkuji P.Gall

21.11.2022 15:27, před 2 lety

V případě, že je nesprávně provedeno vyúčtování nákupu a kupující tuto skutečnost může prokázat, je prodejce povinen vrátit peněžní prostředky uhrazené navíc. Pokud tak neučiní, získá majetkový prospěch bez právního důvodu.

Dozor v oblasti správného účtování nákupu provádí Česká obchodní inspekce. V případě opakovaného nesprávného účtování zboží by mohl spotřebitel zvážit podání podnětu správnímu orgánu, který může za zjištěný správní delikt uložit podnikateli pokutu.

15.2.2023 13:18, před rokem