ELGAS Energy, s.r.o.

#62658Komunikace

3 měsíce 7 dnů 4 hodiny

01.12.2022, před 2 lety

Dáša Fingrová

Společnost ELGAS Energy, s.r.o. dodnes neodpověděla na žádný dopis i na výpověď smlouvy která jim byla zaslána 29.9.2022.
Telefon neberou a na dopisy a e-mail neodpovídají už od srpna.

ukončení smlouvy se společností ELGAS Energy, s.r.o. Dobronická 1257 Kunratice 148 00 Praha 4

Ukončit smlouvu na odběr plynu se společností ELGAS Energy, s.r.o. Dobronická 1257 Kunratice 148 00 Praha 4

5.12.2022 15:00, před 2 lety

Podnikatel je povinen vybírat si poštu na adrese sídla společnosti (Dobronická 1257, Praha 14800). Jestliže tak neučinil a zmařil-li vědomě dojití, platí, že řádně došlo a bude vůči společnosti takové právní jednání účinné dle § 570 občanského zákoníku, přičemž dle § 573 občanského zákoníku se má za to, že zásilka odeslaná s využitím provozovatele poštovních služeb došla třetí pracovní den po odeslání.

Z výše uvedeného vyplývá, že smlouva bude vypovězena i přes nepřevzetí doporučeného dopisu.

Dozorovým orgánem v této oblasti je Energetický regulační úřad (https://www.eru.cz/kontakty).

2.1.2023 13:54, před 2 lety

V našem vyjádření jsme upravili adresu sídla společnosti, které se nachází na adrese Dobronická 1257, Praha 14800. Za předchozí mylnou informaci se omlouváme.

8.3.2023 15:00, před rokem