Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a.s.

#62745Nedostačující spoj

04.12.2022, před 2 lety

Helena Hrušková

každou neděli je problém se dostat ze zastávky Fügnerova na Univerzitní koleje Harcov. Jezdí jen jedna linka (č. 15) a to jen jednou za hodinu. Je docela nepříjemné, když se někdo nestihne dostavit z vlakového nádraží na tento autobus a pak musí čekat dalších 60 minut. Dále jsem byla svědkem toho, že tam čeká hodně studentů a do autobusu se bohužel nedostali.

Děkuji

Prosím, aby spoj Fügnerova - Univerzitní koleje jezdil častěji

8.12.2022 09:57, před 2 lety

Stížnosti směřující vůči jízdním řádům je vhodné a účelné směřovat přímo na konkrétního dopravce prostřednictvím jeho zákaznické telefonní linky či webového formuláře.

E-mail na Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou pro podávání podnětů: dpmlj@dpmlj.cz.

21.2.2023 11:46, před rokem