Lidl Česká republika s.r.o.

#63024Špatná cena u Prosecca Lidl Strakonice Ellerova ul.

3 dny

13.12.2022, před 2 lety

Oldřich Severa

dne 12.12 jsem zakoupil 6ks Prosecco,ktré byly na tzv.čele u pokladen, ve výše uvedené prodejně. Cena v letáku byla 79,90. Doma jsem zjistil, že cena za ks byla 99,90.
Hned jsem volal na 210 023 400, kde mi bylo oznámeno, že se mám obrátit na prodejnu a rozdíl mi bude vyrovnán.
Dnes 13.12 mi paní vedoucí této prodejny oznámila, že to bylo jiné Prosecco. Na dotaz ,kde je to z letáku, tak mi oznámila, že není a ani nevěděla, kde bylo vystavené.
Je divné, že na účtence je Prosecco Frizzante, jako v letáku.!!

Prosecco

Vedoucí měla vyrovnat rozdíl mezi letákovou cenou a prodejní cenou na účtence

15.12.2022 11:26, před 2 lety

Pokud bylo jiné zboží v letáku a jiné na prodejně, tak by se mohlo jednat o klamavou reklamu ve smyslu přílohy č. 1 zákona o ochraně spotřebitele.

Domníváme se, že i přes řádné uvedení ceny u zboží na prodejně, měla společnost účtovat cenu z letáku.

15.12.2022 11:50, před 2 lety

Dobrý den, pane Severo, za komplikace se omlouváme. My zde na dTestu nemáme možnost s Vámi požadavek dořešit. Odpověď vedoucího prodejny je kompetentní. Pokud byl opravdu zakoupen jiný výrobek není možnost kompenzaci uznat. Kolegové na zákaznické lince nemají možnost bez fotografie informace ověřit. Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den. S pozdravem Lidl v.o.s.

15.12.2022 12:47, před 2 lety

Oldřich Severa

jak jsem dříve psal. Minimálně 20kartonů bylo u čela před pokladnami.
A myslím si, že jsem nebyl jediný, který si stěžoval.
A neletákové zboží by určitě nebylo v takovém množství a dále by bylo pouze na svém určeném místě v regálu.

15.12.2022 13:51, před 2 lety

Zákazníkovi již bylo odpovězeno. Již se vyjadřovat nebudeme. S pozdravem Lidl v.o.s.

16.12.2022 16:19, před 2 lety

Děkujeme stranám za reakce. S ohledem na výše uvedené vyjádření stížnost uzavíráme bez dosažení dohody.