CAR4WAY a.s.

#63077Nebezpečný řidič

14.12.2022, před 2 lety

Marie Borovičová

Dobrý den , s partnerem jsme jeli z práce a řidič vašeho auta vjížděl všem do cesty kdy neměl očištěné auto od sněhu a choval se opravdu nebezpečně. Chtělo by to zamezit takovému řidiči využívat vaší službu jelikož to kazí jméno vaší společnosti. Hezký večer

Pokuta řidiči za špatné zacházení s vozem nebo jakýkoliv postih vaší společností.

15.12.2022 14:10, před 2 lety

V případě, že je spotřebitel svědkem porušování dopravních předpisů a ohrožení silniční bezpečnosti, měl by podat podnět k Policii ČR kvůli prošetření daného incidentu.

Stížnost necháváme otevřenou kvůli vyjádření společnosti.

22.2.2023 15:07, před rokem