V letáku s platností od 12.12.2022 do neděle 18.12.2022 je v uveden v akci rum Božkov různé druhy za cenu 94,90 Kč.V neděli odpoledne byla však tato cena pouze u rumu černého a tradiční rum byl v regále již za plnou cenu. Proč??? Do prodejny v Mladé Boleslavi chodím nakupovat od samotného otevření a uvedené zboží jsem chtěla koupit jako vánoční dárek pro pánskou část naší rodiny. Byla jsem zklamaná přístupem pracovnika prodejny, protože mi tuto situaci nedokazal řádně vysvětlit. Nechci se smířit s myšlenkou, že to je past na zákazníky.
Možnost zakoupit zboží v akci při další návštěvě prodejny
Domníváme se, že i přes řádné uvedení ceny u zboží na prodejně, měla společnost účtovat cenu z letáku, pokud se akce na dané zboží v letáku vztahovala.
Vážená zákaznice, děkujeme za Váš podnět. Dovolujeme si Vám sdělit, že podněty zákazníků společnosti Kaufland zpracovává Zákaznické centrum, na které se můžete s důvěrou obrátit na telefonním čísle 800 165 894 nebo prostřednictvím e-mailu kontakt@kaufland.cz. Zákaznické centrum, Kaufland Česká republika
Vážení, nejsem spokojená s odpovědí společnosti Kaufland na moji stížnost ze dne 19.12.2022. Odkaz na Zákaznické centrum či e-mail ve mne vyvolává pocit, že zákazníka spíše odradí od dalšího řešení stížnosti....povinnost volat, psát...ztrácet čas...
Nicméně jsem na Zákaznické centrum volala. Jeho pracovnice mě vyslechla a nabídla kompenzaci v podobě poukazu v hodnotě 150,- Kč. Odmítla jsem. Takový přístup k řešení mé stížnosti se mi nezdá hodný této velké obchodní společnosti. Prostě umlčet zákazníka a nic neřešit!
Mohu tedy ještě doufat, že si zákazníků váží a každé pochybení ze strany pracovníků společnosti napraví v odpovídající úrovní??? Nebo zákon o ochraně spotřebitelů č.634/1992 Sb. pro Kaufland neplatí??
Děkujeme stranám za reakce.
Jestliže se spotřebitelka domnívá, že společnost jedná úmyslně za účelem klamání zákazníka, může se na Českou obchodní inspekci obrátit i s podnětem - ten ČOI vyhodnotí a následně jej může prošetřit (podnět však k prošetření nezavazuje, to záleží na vyhodnocení samotné ČOI). V případě, že by šetření ukázalo pochybení společnosti, mohla by být za toto jednání pokutována.
Stížnost nyní přeřazujeme na společnost, aby se k vývoji stížnosti mohla vyjádřit.
Vážení, sami vidíte reakci společnosti Kaufland. Je to k pláči i smíchu.....
Ani opětovné volání na Zákaznické centrum nepřineslo nic nového, opět nabídnuto 150,- Kč.
Budu dál chodit do Kauflandu nakupovat, ale budu pozornější a také lépe připravená. Příště už se takhle odbýt nedám.
Děkuji a končím.
S ohledem na výše uvedená vyjádření stížnost uzavíráme, dosažení smírného řešení není evidentně možné.