Dobrý den.
Sedím již druhý den u počítače do noci a říkám si bez pochlebování, ještě, že existuje společnost jako je "d test", jinak by polovina stížností skončila u soudu. Společnost "Seznam.cz" si zřejmě ani neuvědomuje, kolik napáchají škody svým naprosto nezodpovědným jednáním. Mám dva notebooky a každý
musí mít aspoň dva účty a tím i dva emaily, což už jsem měl asi 15 let a nebyly žádné problémy nyní nevím z jakých důvodů nemůžu tohle nyní mít emaily
zadávám správně a hesla také, koupil jsem si dokonce program jmenuje se "LastPass" je to americký program a zaznamenává emaily a hesla, takže se můžete
zpětně podívat na to jak jste zadal jméno emailu a jeho heslo. Včera jste mě poslaly jejich vygenerované heslo (je naprosto zakázané posílat hesla)
Heslo bylo "**",jak vidíte heslo má 6 znaků a teď co bylo porušeno :
1. musí obsahovat alespoň 8 znaků
2.alespoň jedno malé písmeno
3.alespoň jedno velké písmeno
4.alespoň jedno interpunkční znaménko
5.alespoň jednu číslici
Splnění těchto podmínek vyžaduje cca 100% firem.
Včera jsem si vytvořil na jednom notebooku 2 účty čili 2 emaily všechno fungovalo dobře, ráno přijdu k počítači a účty čili emaily byly zrušeny, nevím proč? Ihned jsem se pokusil to opravit, ale už to opět nešlo, Společnost "Seznam.cz" mě odepsala, že už mě poslala hodně "SMS" zpráv přitom mě poslala
dnes pouze jen jednu že můžu novou akci provést až po 24 hodinách, ptám se takhle se chová nadnárodní společnost? a co na to její majitel, budou se Vám
vymlouvat na to, že to dělají roboti, ale ty roboty musí někdo naprogramovat, měl by se tomu věnovat jejich programátor a také IT Technik.
Podrobnosti byly uvedeny nahoře
Pracovníci společnosti se vám budou vymlouvat na roboty, ale nenechte se zmást, teď musím bohužel mluvit o pro mě trapné záležitosti mám 2 vysoké školy
"VUT v BRNĚ a "VŠB v OSTRAVĚ" a praxi cca 25 let v podobné problematice, možná to bude znít příliš tvrdě, ale měly by být voláni k zodpovědnosti
programátor a IT technik.
V obchodních podmínkách je uvedeno, že provozovatel si vyhrazuje právo vymazat uživatelské účty uživatelů, kterými jsou porušovány podmínky a/nebo smluvní podmínky jednotlivých služeb a/nebo platné právní předpisy, dobré mravy, veřejný pořádek či práva provozovatele a/nebo třetích osob. Provozovatel si dále vyhrazuje právo vymazat emailové schránky, za splnění některého z předpokladu uvedeného v podmínkách.
V daném případě se tedy jeví jako vhodné vyzvat provozovatele služby k zodpovězení, v čem spatřuje případné porušení podmínek.
Společnost Seznam.cz, a.s. se rozhodla nevyužít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými uživateli. Vzhledem k tomu, že je námi poskytované mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost uzavřena.