Dobrý den, obracím se na vás se stížnosti ohledně odřívějšího odjezdu č.9. MHD.DNES 20.12.podle jízdního řadu měl autobus vyjíždět.6.26 ze zastávky Suché Vrbné směr nádraží. Autobus odjel že zastávky v 6.22,lidi na zastávku dobíhali ale řidič si v klidu jel. Myslím že jsem nebyla jediná kdo marně čekal na odjezd MHD. Děkuji panu řidiči za komplikace které způsobil mě I ostatním.
Děkuji za upozornění panu řidiči jak má jezdit, a že lidi jsou na čase odjezdu závislé.
S pozdravem Vendula Van der Maatová.
MHD Č9
Upozornit pana řidiče
Stížnosti směřující vůči nedodržování jízdních řádů je vhodné a účelné směřovat přímo na konkrétního dopravce prostřednictvím jeho zákaznické telefonní linky či webového formuláře.
Stížnosti, náměty, zajímavé postřehy či dotazy týkající se společnosti Dopravní podnik města České Budějovice a.s. lze podávat prostřednictvím:
- tel.: 387 719 123,
- emailu: info@dpmcb.cz anebo
- osobně na pobočce: Novohradská 738/40, České Budějovice.
Společnost Dopravní podnik města České Budějovice, a.s. se rozhodla nevyužít možnosti smírného řešení sporů prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz. Vzhledem k tomu, že je námi poskytovaná služba založena na principu dobrovolnosti, bude stížnost uzavřena.