PODA a.s.

#63256Neprofesionální chování

4 měsíce 12 dnů 2 hodiny

20.12.2022, před 2 lety

Jaromír Dora

Dobrý den. Dnes 20.12.2022 jsem byl v Havířovské pobočce vyměnit starý set-top box za nový. Slečna mi jej vyměnila poradila a já spokojeně odcházím. Doma otevřu krabici a koukám. Set-top box poškrábaný bez ochranné fólie , krytka baterií ovladače zničená a nedrží. Tak jsem to zase dál zpět do krabice a jel vyměnit. To jsem ale nevěděl co mě čeká. Takže ve zkratce - pokud já odevzdám starý set-top ve skvělém stavu tak očekávám že dostanu to samé zpět. Místo toho mi bylo řečeno, že byl používaný někým jiným (proto ten stav) a že to nemá jak udělat a pokud chci nový tak ať si připravím 800kč. Připadá vám to v pořádku ? Platím za služby a čekám že tohle není až takový problém. Takže má neústupnost a zdánlivě banální věc slečnu evidentně vytočila, začala teda hledat ve zbývajících krabicích s ustěpačnými poznámkami ( tady to by se vám nelíbilo , tady ten má zase natrhlou krabici ) tak jsem tam stál a vyslechl si přednášku o plýtvání věcmi na této planetě. Necítím jsem se vůbec dobře a jako zákazník to nemám zapotřebí. Jaromír Dora

593860-005-00

Doporučil bych kontrolovat co lidem dáváte a slečně dovolenou na vyklidnění nebo kurz asertivního jednání.

23.12.2022 16:23, před 2 lety

Pokud se jedná o pronájem set-top boxu:
Jestliže nebyly služby od společnosti poskytovány v ujednané kvalitě, popř. se měnila kvalita služeb a spotřebitel tak potřeboval pro využití jiný (nový) set-top box, nemusí společnost spotřebiteli nabídnout zcela nový set-top box. Je však důležité, aby již používaný set-top box neměl vliv na kvalitu poskytovaných služeb a aby bylo možné služby využívat v rozsahu, ve kterém byly ujednány.

Pokud se jedná o vlastní set-top box a spotřebitel toto zboží u společnosti reklamoval, je společnost povinna při uznané reklamaci a výměně zboží poskytnout spotřebiteli zcela nový bezvadný kus.

K chování zaměstnance:

1.3.2023 14:44, před rokem