Martin Jaroš

2 měsíce 1 den 22 hodin

24.03.2015, před 10 lety

Jaroslav Polyak

Dobry den.
Je to uz hodne davno (07.11.2014) co jsem si objednal zbozi na http://www.levnynakupcz.cz/ (objednavka JCEWJJZFD) ale bohuzel jsem nedostal svuj nakup ani mi nevratili penize. Jsem se obratil na ceskou obchodni inspekce a bylo mi sdeleno ze se mam obratit na soud.
Jaroslav Polyak.

Flip pouzdro pro Sony Xperia Z Ultra

Vratit penize

2.4.2015 14:58, před 10 lety

Prodávající má povinnost kupujícímu odevzdat věc, jakož i doklady, které se k věci vztahují, a umožnit kupujícímu nabýt vlastnického práva k věci v souladu se smlouvou. Je-li čas plnění přesně ujednán nebo jinak stanoven, je prodávající povinen plnit i bez vyzvání věřitele. Neujednají-li strany, kdy má prodávající zboží dodat, může spotřebitel požadovat plnění ihned a dlužník je poté povinen splnit bez zbytečného odkladu. Při prodlení prodávajícího s dodáním zboží může spotřebitel od smlouvy odstoupit po uplynutí dodatečně stanovené lhůty. Vzhledem k tomu, že tuto lhůtu lze stanovit i mlčky, doporučujeme spotřebiteli, aby písemně odstoupil od kupní smlouvy z důvodu prodlení prodávajícího s dodání zboží.

21.5.2015 17:26, před 10 lety

Dobrý večer, pan Polyak má své peníze již několik týdnů na učtě. V případě potřeby je možné zaslat potvrzení o provedení platby.

Lenka Jarošová
www.levnynakupcz.cz