Dobrý den,v objednávce jsem si zaškrtla možnost doručení do druhého dne NA ADRESU od 11 do 15.hod.ok chápu,mrzlo, ale teď ráno mi dojde sms,že to je na výdejním místě,aniž by mi někdo dal vědět.a pokud ten doručocatel má GPS tak vidi že to je po cestě cca o 500 m dal,takže to udělal z pohodlnosti,protože to je po cestě. Já mám 3 děti a fakt se mi nechce tahat krabice na kočárku,stačilo dát vědět. A navíc,volala jsem včera kurýrní,nejdřív to volalo,pak obsazeno,volala jsem i na žákaznickou linku, pak zase kurýrovi a nic.
Objednávka mall č.144509193
V ideálním případě neslibovat něco co kurýr nemůže splnit. Dala jsem objednávku doručení do druhého dne DOMU.JA NEMAM HLÍDÁNÍ A DETI NEMOCNÉ DOMA.NEVÍM JAKE ŘEŠENÍ,JEN JE TO KOMPLIKACE PRO MNE.
Za doručení zboží včas a řádně dle objednávky je odpovědný prodávající, protože povinnost dodat zboží je dle českého práva splněna dojitím zboží do místa dodání, tj. standardně do bydliště spotřebitele.
Pokud nebyla služba poskytnuta nebo nebyla poskytnuta ve sjednané kvalitě, je vhodné uplatnit reklamaci. Při uplatnění reklamace může spotřebitel žádat řádné poskytnutí služby, přiměřenou slevu, případně může od smlouvy částečně odstoupit ohledně objednávky dopravy, pokud vadné plnění ze strany podnikatele bylo podstatným porušením smlouvy (pokud se dá předpokládat, že by spotřebitel smlouvu neuzavřel, věděl-li by o porušení smlouvy).
Dobrý den, mrzí nás, že nebyly dodrženy objednané podmínky pro doručení zásilky. Budeme Vás kontaktovat ohledně vrácení poplatku za dopravu. Omlouváme se za vzniklé potíže. Stížnost budeme směrovat jako reklamaci na služby dopravce. S pozdravem, Kamila overeno@mall.cz