Byla jsem nucena si koupit kredity abych mohla využívat a nakoupit voucher. Bohužel jsem zjistila ze Slevomat je jen další portál, který mi říká co si mohu pořídit za dane kredity.. Z jakého důvodu si nemohu pořídit co chci já? Jsem bohužel nucena si pořídit něco co nechci
Kredity
Chtěla bych své kredity využívat na co bych chtěla já když už je mám nabité.. dekuji
Kredity společnosti Slevomat.cz, s.r.o. patří mezi benefity, které tato společnost poskytuje. Podle podmínek užití (dostupných zde: https://www.slevomat.cz/podminky-uziti) bodu 11.1 Kredity "... slouží k nákupu zboží a/nebo služeb předem určených Dodavatelů prostřednictvím Portálu Slevomat.cz, přičemž 1 kredit má hodnotu 1,- Kč (dále jen „Kredity“)."
Pokud spotřebitel nebyl předem řádně informován ohledně uplatnění zakoupených Kreditů, je možné ustanovení v podmínkách užití vyhodnotit jako překvapivé a dle § 1753 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, by vůči spotřebiteli mělo být neúčinné.
Spotřebitel by také mohl namítat, že byl společností uveden v omyl o rozhodující okolnosti. Je-li spotřebitel uveden v omyl je jeho právní jednání neplatné.
Spotřebiteli doporučujeme kontaktovat společnost, pokud tak ještě neučinil. Kontakty spotřebitel může nalézt na webové adrese: https://www.slevomat.cz/kontakt?faq=02a6ad94-c2b1-11ea-9f41-ac1f6b9ee7a5.
Dobrý den, milá paní Hnízdilová,
poprosím Vás, abyste mi prosím napsala Vaši e-mailovou adresu a konkrétně uvedla, o jaké kredity se jedná. Ráda to prověřím.
Děkuji a přeji hezký večer. :-)
Laura, Slevomat.cz