MAFRA, a.s.

#63342Nedoručení předplaceného tisku - 2x za tento rok

19 hodin 10 minut

22.12.2022, před 2 lety

Alena Kolmanová

22.12. - čtvrtek- mi již podruhé v tomto roce bez vysvětlení nebo náhrady nebyl doručen čtvrteční magazín s novinami. Už jednou jsem vás oslovila a bez výsledku. Požaduji dodatečné doručení nebo upravení ročního předplatného .

Děkuji.
Alena Kolmanová

Magazín MF s novinami

je navrhnuto výše

23.12.2022 08:46, před 2 lety

Nedoručí-li vydavatel noviny řádně a včas, má předplatitel právo uplatnit reklamaci u vydavatele. Reklamace je možné uplatňovat na adrese sídla vydavatele, datovou schránkou, e-mailem na casopisy@mafra.cz nebo na zákaznické lince 225 555 666.

Od společnosti MAFRA, a.s. jsme obdrželi informaci o tom, že nemá zájem využít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Protože tato služba funguje na principu oboustranné dobrovolnosti, jsme nuceni případ uzavřít.