Ani jednou jsem nedostala kupon za nákupy, které jdou do tisíců. Protože jsem neměla čas na psaní stížnosti, využívala jsem kartu CLUBCARD pouze na slevy v obchodě, pokud máte kartu.
Mohu se zeptat, kam chodí mé slevové kupony? Mohu je konečně dostávat na mou adresu?
Děkuji.
jinak jsem s nákupy spokojená
Posílat bonusy -
V obchodních podmínkách společnosti je uvedeno, že nashromážděné body jsou převáděny na odměny čtyřikrát ročně. Zákazníci mohou dostávat také dodatečné Clubcard kupóny ve formě papírových zásilek doručených na adresu uvedenou v registračním formuláři. Dodatečné kupóny je možné uplatnit podobně jako ostatní Clubcard kupóny v souladu s podmínkami použití uvedenými na kupónu. Tesco si vyhrazuje právo samostatně rozhodnout o počtu dodatečných zásilek adresovaných zákazníkům v průběhu kalendářního roku.
Pokud spotřebitelka splnila veškeré podmínky pro získání kupónů, měly by jí být poskytnuty. Stížnost je vhodné a účelné směřovat přímo na podnikatele.
Podnikatele je možné kontaktovat zde: Bezplatná telefonní helplinka 800 222 555 - volba číslo 2 (PO - PÁ 8:00 - 18:00).