Alza.cz a.s.

#64060Služba zapojení nové televize

3 měsíce 2 dny 1 hodina

17.01.2023, před 2 lety

Helena Medunová

Dobrý den, dne 10.1.2023 jsem si objednala u společnosti Alza televizi 43 Gogen TVQ 43x852 GWEB.Následně mi byla zaslána objednávka č. **. Až do včerejšího dne se mi nikdo neozval,takže jsem včera i dnes kontaktovala vaší informační linku 225340111 a bylo mi sděleno, že je tam problém s dopravou a změněno na dopravce Česká pošta. V požadavcích na služby jsem požadovala dopravu na adresu a zapojení nové televize a odvoz staré, vše mi bylo přislíbeno, následně mně přišel od vás mail, že : " v období 1.11-1.4. nezapojujeme TV do proudu kvúli nízkým teplotám, Tv se musí nejdříve ustálit na pokojovou teplotu, v opačném případě by hrozilo poškození zboží". Vzhledem k tomu, že televize nebude umístěna venku, ale ve vytápěnén bytě, tak mně vaše sdělení přijde jako nepovedený vtip, navíc když zjevně nemáte problém instalovat televizi na zeď (nabídka vašich služeb). Je mi 71 let, takže služba, kterou jsem požadovala je pro mě nezbytná. H. Medunová

Zapojení nové televize a odvoz staré.

20.1.2023 10:02, před 2 lety

Prodávající v popisu služby výslovně uvádí, že od 1. 11. do 1. 4. není TV zapojována do proudu kvůli nízkým teplotám (TV se musí ustálit na pokojovou teplotu, v opačném případě by hrozilo poškození zboží, které po cestě prochladne). V tomto případě se domníváme, že zapojení televize do elektřiny být provedeno nemusí, ovšem montáž a ostatní služby, které neohrožují zboží by měly být řádně provedeny.

21.1.2023 09:52, před rokem

Dobrý den, děkuji za zprávu a společnosti dTest za vyjádření.
Na našich webových stránkách uvádíme, že od 1. 11. do 1. 4. zapojení TV neprovádíme. V objednávce číslo: 473783944 je objednáno pouze standardní doručení na adresu zákazníka, za cenu ve výši 99 Kč, které nezahrnuje další služby.
S pozdravem Veronika, Alza.cz, Oddělení péče o zákazníky.

25.2.2023 16:55, před rokem

19.4.2023 15:39, před rokem