DEICHMANN-OBUV s.r.o.

#6425Obuv v záruce

14 dnů 22 hodin

02.04.2015, před 10 lety

Iveta Gallová

Asi před 4 měsíci jsem zakoupila šněrovací obuv. PO dvou měsících se mi tkanička přetrhla.
Hledala jsem, kde koupit nové tkaničky, ale nikde jsem nepochodila.
Když jsem napsala přímo do firmy Deichmann, bylo mi napsáno, že tkaničky takové velké nevedou, ale že se mám stavit do kterékoli prodejny, že mi rádi prodají boty nové.
Mám nárok na reklamaci, nebo zaslání nových tkaniček?
Děkuji Gallová

šněrovací obuv dámská, tkanička 1,82 m

Vrácení peněz, nebo nové boty, nebo nové tkaničky

3.4.2015 13:36, před 10 lety

V tomto případě je nutné rozlišit, zda se jednalo o poškození nebo o vadnou tkaničku. Pokud by se jednalo o poškození, které si zavinila spotřebitelka sama, nemá právo na dodání nové součásti věci, případě jiná práva z vady. Pokud se spotřebitelka domnívá, že se ale jedná o vadu, bylo by nutné uplatnit reklamaci.

3.4.2015 14:00, před 10 lety

Vážená paní Gallová, dovolte nám, prosím, informovat Vás o tom, že jsme se Vaší záležitostí již zabývali. V případě jakékoliv další zpětné vazby na společnost DEICHMANN-OBUV s.r.o. tak můžete učinit na e-mailové adrese service-cz@deichmann.com, případně prostřednictvím kontaktního formuláře na internetových stránkách www.deichmann.com. Děkujeme.

17.4.2015 18:13, před 10 lety

Společnost DEICHMANN-OBUV s.r.o. se rozhodla nevyužít možnosti mimosoudního řešení sporů prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz, jež je založena na principu dobrovolnosti. Přesto nám poskytla alespoň obecné vyjádření, které připojujeme níže.

"V případě zájmu poskytnutí zpětné vazby na společnost DEICHMANN-OBUV s.r.o. můžete učinit na e-mailové adrese service-cz@deichmann.com, případně prostřednictvím kontaktního formuláře na internetových stránkách www.deichmann.com. Děkujeme."

Z výše uvedeného důvodu stížnost uzavíráme. V případě potřeby další konzultace se neváhejte obrátit na naší spotřebitelskou poradnu na telefonním čísle 299 149 009.