Dobrý den,znovu jsem obdržela holítko s požadavkem uhradit 147 Kč.Když jsem poprvé souhlasila se zasláním, tak jsem na stvrzenku sdělení pro příjemce peněz 149 Kč připsala NE=DĚKUJI,což podle tel.hovoru znamenalo, že si nepřeji zasílání dalšího holítka.
Okamžité zrušení zasílání holítka, vymazání telefonního čísla 608980699.Číslo u mého jména je 0060120313002030.
Zerzáňová Marie
Pokud byl takový postup mezi stranami ujednán, měla by ho společnost respektovat. Doporučujeme tedy tuto skutečnost namítnout. Je tak možné učinit telefonicky nebo písemně. Telefonicky ale pouze v případě, že si je spotřebitel schopných hovor zaznamenat. Spotřebitelé s tím mají dobrou zkušenost, i když potvrzují, že je obtížné se k nim dovolat. Korektnějšímu jednání napomáhá oznámit jim, že si spotřebitel hovor nahrává. Pokud by v hovoru nezaznělo od jejich pracovníka, že zrušení akceptují, bude lepší zvolit písemnou formu.
Společnost se nám bohužel nepodařilo kontaktovat, nemůžeme tedy zprostředkovat kontakt mezi spotřebitelkou a společností. Stížnost jsme z tohoto důvodu nuceni uzavřít. Má-li spotřebitel další otázky týkající se doporučení vhodného postupu, může kontaktovat naši poradenskou linku na telefonním čísle 299 149 009.