THOMAS-TRADE.LTD

#6456Full HD kamera do auta - ulomený nabíjecí kabel

6 minut 51 sekund

08.04.2015, před 10 lety

JUDr. Hana Klímová

Dne 4.3.2015 jsem postřednictvím serveru www.slevyprokazdeho.cz na slevový kupon zakoupila Full HD kameru do auta.
Po ani ne 4 týdnech se ulomila šňůra nabíječky, takže přestala autě kameru nabíjet a kamera se tím stala nepoužitelná.
Věc jsem sice řešila reklamací s tímto dodavatelem, ale bezúspěšně. Proto se nyní obracím na Vás a prosím o vyřešení, tím, že mi zašlete nový nabíjecí šňůru. Jsem ochotná jí i zaplatit. S kamerou jsem jinak spokojená, je užitečná na cestách.

Děkuji za vyřešení.

Žádám Vás proto a zaslání nové nabíječky.

8.4.2015 16:05, před 10 lety

Společnost THOMAS-TRADE.LTD odmítla spolupráci v rámci služby VašeStížnosti.cz. Z tohoto důvodu nejsme schopni mezi stranami sporu zprostředkovat kontakt a jsme nuceni případ uzavřít.

Vzhledem k faktu, že se jedná o zahraniční subjekt, doporučujeme spotřebitelce, aby se v případě sporu obrátila na Evropské spotřebitelské centrum, které bezplatně pomáhá spotřebitelům řešit jejich problémy s obchodníky z jiných zemí EU, Islandu či Norska (www.evropskyspotrebitel.cz).