Dne 9.2.jsem jela autobusem z Frýdku Místku, ul. Anenská do Ostravy ÚAN. Jelikož jsem senior a vlastním průkazku Odis, mám nárok na jízdu zdarma. Řidič 56023 ale po mně chtěl poplatek 13 Kč. Je zvláštní, že týden předtím jsem jela stejnou trasu, ale s jiným řidičem a ten poplatek nevyžadoval. Shodou okolností nastoupili tehdy se mnou i dva revizoři a jízdné bylo v pořádku.
Žádám o prošetření a vrácení poplatku.
Děkuji Rybová Dagmar
Autobus linka 863980/32
Žádám o prošetření a vrácení poplatku
Jestliže měl spotřebitel nárok na jízdu zdarma, neměl mu být naúčtován poplatek ve výši 13 Kč. Doporučujeme spotřebiteli obrátit se se vzniklou situací přímo na společnost ČSAD Frýdek - Místek a.s. prostřednictvím kontaktního formuláře https://www.3csad.cz/cz/autobusova-doprava/odeslat-podnet-nahlasit-ztratu.
Více kontaktů na společnost nalezne spotřebitel na webové adrese: https://www.3csad.cz/cz/autobusova-doprava/dopravni-infocentra-a-kontakty.