Nezaslání faktury za předem uhrazené zboží, zboží bylo dodáno s několikaměsíčním spožděním. Zásadně již nikdy nic neobjednávat.
Vystavit a zaslat fakturu ne dodané zboží číslo zakázky 2022015668
Prodávající má povinnost vydat doklad o zakoupení výrobku s povinnými náležitostmi, pouze pokud o to spotřebitel požádá. Dle § 16 odst. 1 zákona o ochraně spotřebitele má prodávající povinnost na žádost spotřebitele vydat doklad o zakoupení výrobku nebo o poskytnutí služby s uvedením data prodeje výrobku nebo poskytnutí služby, o jaký výrobek nebo o jakou službu se jedná a za jakou cenu byl výrobek prodán nebo služba poskytnuta, spolu s identifikačními údaji prodávajícího. Pokud tak neučiní, hrozí prodávajícímu pokuta až do výše 1 000 000,- Kč za správní delikt.
Fa Vám bude vystavena a zaslána na mail.
Komentář: Dobrý den.
Nejprve bych Vám chtěl poděkovat za velice chvályhodnou činnost, která pomáhá řešit takové to případy. A nyní k naší věci. V rejstříku firem jsme si našli jednatelku firmy, kterou jsme se pokoušeli kontaktovat, až najednou se ozvala sama, patrně po Vaší intervenci a najednou byla ochotnější. v každém případě nám zaslala fakturu bez uvedení potvrzení o zaplacení. nic méně to máme potvrzeno bankovním výpisem. Proto bych Vám chtěl tímto ještě jednou poděkovat a ukončit tuto záležitost-