Slevomat.cz, s.r.o.

#65379Privátní vířivka v www.xs1.cz Praha 1 , Myslikova jekatastrofa

12.03.2023, před rokem

Petr Blecha

jsem vířivkovýpovaleč. Jakmile nějam přijedu,vlezu do vířivkyvhotelu.
Tento poukaz upotřebený včera byl spíše únikovkou.
Shrnuto v minusovych bodech
- nemožnost se zamknout
- teplota vzduchu nízká
-smrad z plísní
-osvětlení ubohé.
- pavučiny všude
- ručníkyvlhké
-ve sprchovém koutě plíseň -mám i fotografii
- pavučiny mám i fotografii
- největší trága teplotacířivky 35 st.namístoslíbených39
-čistota vany a vody pochybná
-2 plastové coulové roury kterénahrazují původní diltraci

už to nenabízejte
Nebo nabízejte v kategorii únikovka

14.3.2023 12:40, před rokem

V případě, že je služba zakoupena přes slevový portál, je zásadní s kým spotřebitel uzavřel smlouvu. Pokud je portál pouze zprostředkovatelem uzavření smlouvy, jak vyplývá z obchodních podmínek serveru, je třeba nárok skutečně vymáhat po poskytovateli služby. Nabídky na uzavření smlouvy publikované na webových stránkách portálu jsou vkládány přímo osobami, které služby poskytují, a tyto osoby odpovídají za obsah zveřejněných nabídek. Pokud byly informace publikované u nabídky nesprávné, je vhodné uplatnit reklamaci u poskytovatele služby.

Při uplatnění reklamace se jako nejvhodnější nárok v tomto případě jeví přiměřená sleva z kupní ceny.

Nenabízení konkrétní služby:
Otázka uvedená ve stížnosti není regulována žádnými obecně závaznými právními předpisy. Její řešení tak závisí na konkrétních interních pravidlech dané společnosti, do kterých není možné zasahovat.

15.3.2023 14:48, před rokem

Dobrý den, pane Blecho,

mrzí mě, že máte tuto negativní zkušenost a s využitím voucheru jste nebyl spokojen.

Je pravdou, že případné reklamace je nutné řešit přímo s poskytovatelem služby či prodejcem zboží a Slevomat.cz je pouze zprostředkovatelem prodeje. Určitě však ale nechceme, abyste byl ze zážitku zklamaný. Pro zákazníky máme proto k dispozici naši Garanci spokojenosti, v rámci které se snažíme zákazníkům nepovedené zážitky kompenzovat.

Bohužel se mi nepodařilo dohledat voucher, o který se v tomto případě jedná. Požádám Vás proto, abyste nám napsal e-mail s kódem voucheru na adresu podpora@slevomat.cz a do předmětu uvedl "Pro Martina". Vaše zpráva se tak dostane ke mně a tuto nepříjemnou situaci s Vámi vyřeším.

Děkuji Vám a přeji hezký den.

16.4.2023 21:19, před rokem

31.5.2023 23:22, před rokem

Spotřebitel již nevyužil možnosti na vývoj případu reagovat, stížnost jsme proto nuceni uzavřít.