Penny Market s.r.o.

#6543Arogantnost pokladní

3 měsíce 3 dny 5 hodin

20.04.2015, před 10 lety

Hana Görlichová

Dobrý den.Dne 20.4.2015 jsme ve výše zmíněném penny marketu zakoupili do dvou nákupních vozíků mulčovací kůru-10kusů (1kus 70litrů),což bylo poměrně těžké a namáhavé naložit.U pokladny nám bylo sděleno,abychom každý balík vyndali,aby mohla být provedena kontrola,zda ve spod košíku nic není.Chtěli jsem se domluvit,že zboží nadzvedneme,ale bylo nám arogantně a s úměvem sděleno,že to nestačí.Paní pokladní (prý vedoucí tohoto marketu byla arogantní a nekompromisní).Myslím,že by se měla řídit heslem,,náš zákazník náš pán,,.Navíc u tohoto zboží,které bylo v akci,byla chybně uvedena cena,což je v tomto marketu poměrně častné.Mrzí mě,že ještě v této době je běžný takto laxní přístup k zákazníkům!

už asi žádné

21.4.2015 17:32, před 10 lety

Chování zaměstnanců nepodléhá přímo právním normám. Mezilidské vztahy se řídí zejména zásadami slušnosti. Pracovník jedná za společnost, která by měla mít zájem na jeho vhodném chování k zákazníkům, lze se tedy setkat i s různými kodexy, které zaměstnavatelé vypracovávají pro své zaměstnance. Vzhledem k výše uvedenému je nutné se stížnostmi směřujícími pouze na chování zaměstnanců obrátit přímo na jejich nadřízené.

Prodávající je povinen informovat v souladu s cenovými předpisy a přímo použitelným předpisem Evropských společenství spotřebitele o ceně prodávaných výrobků nebo poskytovaných služeb zřetelným označením výrobku cenou nebo informaci o ceně výrobků či služeb jinak vhodně zpřístupnit. Informace o ceně nesmí zejména vzbuzovat zdání, že cena je nižší, než jaká je ve skutečnosti.

Dozorovým orgánem je v této oblasti Česká obchodní inspekce, kde spotřebitel může dát podnět pro porušení zákona o ochraně spotřebitele.

23.7.2015 14:11, před 10 lety

Společnost byla o podaných stížnostech informována. Bohužel doposud neprojevila zájem se ke stížnostem vyjádřit, proto jsme se rozhodli případy uzavřít z důvodu nereakce podnikatele. V případě potřeby další konzultace se neváhejte obrátit na naší spotřebitelskou poradnu na telefonním čísle 299 149 009.