Dobrý den,dnes kolem 15.hodony jsem se svým synem navštívila Obi v Ústí nad Labem v Trmicích.
Syn 3 roky miluje oni,a Bobříka..máme jich doma přes deset,těch plyšových.
Při odchodu nás napadla Vaše prodavačka,p.Zarubova.
Neutrelym chováním!!!! že příště označit Bobříka!!!!????to si jako myslí,že jsme ho přišli ukrást????dělá si ze mě srandu?!
Prodavačka s černými shnilými zuby?věk.kolem 55-60 možná.
V Teplicích se chovají úplně jinak,a to tam s plysakem chodíme stále..
Prodavačka může být ráda,že tam nešel se mnou můj manžel.
Opravdu už k Vám nikdy nepřijedeme.
Chování zaměstnance
Omluva.
Pokud spotřebitel vstupuje do obchodu se zbožím, které se v dané prodejně prodává, je vhodné upozornit na tuto skutečnost personál, aby se se vyhnul případným nepříjemnostem.
Vzhledem k tomu, že stížnost neobsahuje vynutitelný právní nárok, nemůže být na portálu VašeStížnosti.cz publikována, předáváme ji však společnosti jako podnět ke zlepšení služeb.