Dne 3.4.2023 jsem volala na infolinku jestli je ještě v Pardubicích na prodejně Jana Zajíce a na prodejně Karla IV dostupný kuchyňský robot, bylo mi řečeno, že na jedné prodejně je 11 kusů a na druhé dokonce 16 kusů. Přímo na obou prodejnách mi, ale personál trvdil, že nemají ani jen kus.Tak tedy nevím kde je pravda, jestli na straně prodejen, že opravdu robot na skladě nemají nebo na straně infolinky.Byla bych ráda kdybych se dozvěděla jak to opravdu je, pokud mi může někdo odpovědět. Děkuji Vacková
Kuchyňský robot
Ráda bych věděla jestli na prodejně opravdu ten robot měli či nikoliv. Toto už se mi stalo po několikáté.
Obecně platí, že slib zavazuje. Konkrétní zaměstnanec navíc jedná jménem společnosti a při výkonu pracovní činnosti ji v podstatě zastupuje podle § 430 občanského zákoníku. Pokud tedy bylo spotřebiteli na infolince sděleno, že na prodejně zboží ještě dostupné je, měla by být tato informace pravdivá.
Stížnost nyní přeřazujeme na společnost, aby se k ní mohla vyjádřit.