Dobrý den..Chtěl bych Vás tímto informovat o ukončení posílání nahradních břitů Good Shave. Mám dostatečnou zásobu a proto další zásilku ruším!! Moje zákaznické číslo je 93038 Píši na tyto stránky, protože nemáte uvedenou žádnou kontaktní adresu - snad záměrně..
Žádám Vás tímto za ukončení dodávky náhradních břitů Good shave.
Nepřeji si další zásilku, kterou můžu podle přiloženého dokladu zrušit ke dni 26.5.2015
Děkuji za pochopení Ctibor Šebák
Společnost uvádí kontaktní číslo: 227 191 219. Z důvodu předběžné opatrnosti spotřebitelce však doporučujeme zaslat společnosti doporučeně oznámení o tom, že si nepřeje zasílat žádné další zásilky na adresu společnosti (Westerfield Int. AG, PO Box 18, 120 00 Praha 2). Zásilku je žádoucí zaslat s dodejkou a uschovat si kopii. I když je písemná forma nejvhodnější, je možné smlouvu s danou společností ukončit i telefonicky na jejich zákaznické lince, ale jen za předpokladu, že si je spotřebitelka schopná celý hovor nahrát. Spotřebitelé s tím mají dobrou zkušenost, i když potvrzují, že je obtížné se k nim dovolat. Korektnějšímu jednání napomáhá oznámit jim, že si hovor nahráváte. Pokud však v telefonu nezazní, že respektují zrušení smlouvy, bude skutečně vhodnější písemná forma.
Společnost se nám bohužel nepodařilo kontaktovat, nemůžeme tedy zprostředkovat kontakt mezi spotřebitelkou a společností. Stížnost jsme z tohoto důvodu nuceni uzavřít. Má-li spotřebitel další otázky týkající se doporučení vhodného postupu, může kontaktovat naši poradenskou linku na telefonním čísle 299 149 009