ZAREN - Noemus, s.r.o.

#66193Opakované telefonické kontaktování mých 2 kamarádek.

4 měsíce 4 dny 20 hodin

12.04.2023, před rokem

Jaroslava Malíková

Dobrý den,před 3 lety jsem si zakoupila při předváděcí akci zahřívací podložku. S podložkou jsem spokojená.Po akci jsem poskytla předvádějícímu pracovníkovi vaší firmy tel.čísla mých kamarádek,a od té doby byly několikrát telefonicky kontaktovány a z toho důvodu už nejsou mé kamarádky.
Prosím abyste si vymazali z vaší databáze paní *** a paní ***. Děkuji Jaroslava Malíková

Vymazání z databáze výše uvedených kamarádek.

13.4.2023 11:47, před rokem

Podnikatel není oprávněn zpracovávat osobní údaje spotřebitele bez jeho souhlasu nebo bez jiného právního důvodu. Jestliže není dán žádný ze zákonných důvodů podle čl. 6 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR), a spotřebitel si nepřeje, aby podnikatel zpracovával jeho osobní údaje, má nárok na výmaz osobních údajů dle článku 17 GDPR. Podnikatel je dle uvedeného ustanovení povinen bez zbytečného odkladu vymazat osobní údaje, které se daného subjektu údajů (spotřebitele) týkají. Měl by tak učinit nejpozději do jednoho měsíce od podání žádosti dle článku 12 odst. 3 GDPR.

Pokud spotřebitel nechce, aby jej společnost dále kontaktovala, doporučujeme, aby podal písemnou žádost (nejlépe doporučeně a s dodejkou) o odstranění osobních údajů z databáze podnikatele.

Domníváme se, že žádost o výmaz osobních údajů bude muset i v tomto případě podat přímo osoba (kamarádka spotřebitele), která nadále nechce být ze strany společnosti kontaktována.

Kontakty na společnost ZAREN - Noemus, s.r.o.:
- e-mail: info@zaren.cz;
- telefonní číslo: 585 751 790;
- doručovací adresa: Roháče z Dubé 238/7, 779 00 Olomouc.

Pokud by se spotřebitel domníval, že podnikatel osobní údaje neodstranil nebo ho o odstranění údajů nevyrozumí, může podat stížnost k prošetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Kontakty na podatelnu ÚOOÚ jsou dostupné zde: https://www.uoou.cz/podatelna%2Duradu/os-1006.

13.4.2023 13:52, před rokem

Vážená paní Malíková,

mrzí nás vzniklá situace a určitě se postaráme o nápravu. Bohužel v žádosti, která se nám zobrazuje zde na portále dTest se nám nezobrazují jména Vašich přítelkyň u nich požadujete další nekontaktování. Proto nás v této věci prosím kontaktujte na naší e-mailové adrese info@zaren.cz, nebo telefonicky na čísle 810 667 766, nebo 771 125 079 . Vaši žádost obratem zpracujeme a obě dámy již nebudeme dále kontaktovat.

Ještě jednou se omlouváme za způsobené komplikace.

S přáním hezkého dne

Ing. Martin Látal, MBA
výkonný ředitel
ZAREN-Noemus, s.r.o.

20.6.2023 10:03, před rokem

17.8.2023 14:11, před rokem

Spotřebitelka již nevyužila možnosti na vývoj případu reagovat, vzhledem k vyjádření a příslibu společnosti, že spotřebitelky již nadále společnost nebude kontaktovat po zaslaném e-mailu, stížnost uzavíráme s dosažením dohody.