Systém Centre s.r.o.

#66299Reklamace

6 měsíců 7 dnů 7 hodin

17.04.2023, před rokem

Jana Součková

Velice obtížné domluva při reklamaci. Prodejce velice špatně komunikuje. Pro další nákup nějakého výrobku si tohoto prodejce 100% nevyberu

Lepší komunikace by byla vážně na místě

18.4.2023 14:02, před rokem

Nereaguje-li prodávající na e-maily, je vhodné zvolit komunikaci v písemné formě (nejlépe doporučený dopis s dodejkou). Adresa sídla společnosti je: Litevská 1174/8, 100 00 Praha. Podnikatel je povinen vybírat si poštu na adrese sídla společnosti. Jestliže tak neučiní a zmaří-li vědomě dojití, platí, že řádně došlo a bude vůči podnikateli takové právní jednání účinné dle § 570 občanského zákoníku, přičemž dle § 573 občanského zákoníku se má za to, že zásilka odeslaná s využitím provozovatele poštovních služeb došla třetí pracovní den po odeslání. Spotřebiteli doporučujeme si zaslané dokumenty uschovat.

Jelikož z popisu stížnost není zcela zřejmé, jaký problém ohledně reklamace nastal, doporučujeme spotřebiteli se obrátit v případě potřeby další právní konzultace na naši poradnu na telefonní lince 299 149 009.

2.6.2023 10:31, před rokem

Zcela vylučujeme pravdivost tvrzení, že bychom vám v rozumné době neodpovídali na e-maily. Do 1 pracovního dne míváme schránku došlé pošty vždy zpracovanou a zodpovězenou. Pokud jste skutečným uživatelem, NAPIŠTE prosím v reakci zde na dtestu, kdy jste zaslala na jakou adresu e-mail, na který tvrdíte, že jste nedostala reakci. Jinak nejsme schopni pravdivost tohoto nařčení ověřit a vzhledem k tomu, že nic jiného o sobě ani vaší reklamaci neuvádíte, nemáme vám ani jak pomoci.

Komunikaci dáváme u nás prioritu, e-mail proto pro jistotu uvádíme vždy i na daňovém dokladu. Všem, kdo by měli potřebu reklamovat nebo měli jakýkoli problém, stačí napsat na daný e-mail, který pro ten účel uvádíme přímo na fakturu. Odpovídáme během pár hodin, téměř vždy to stihneme do 1 pracovního dne. Naopak odpovědi na tomto portálu nám většinou zaberou delší dobu, protože jsou zde zveřejňovány s několikadenním zpožděním až po odpovědi administrátorem dtestu.

INFORMACE PRO PŘÍPADNÉ REKLAMUJÍCÍ: Na tomto portálu nám bohužel ve velkém množství případů píšou lidé, které dle jména v objednávkách nelze vůbec najít a následně se po naší reakci na "stížnost" ani neozvou. Nevíme, kdo takové zprávy píše, ale všem, kdo potřebují řešit skutečný problém, jsme samozřejmě k dispozici. Pokud tedy od nás máte zboží, není problém napsat na e-mail uvedený na faktuře nebo v potvrzení objednávky a spojit se s námi, což je nejrychlejší cesta. Reklamační postup, případně postup pro odstoupení od smlouvy, je u nás naprosto standardní a odpovídáme běžně v pracovní době během několika hodin, nejpozději do druhého dne.

Děkujeme

31.7.2023 14:19, před rokem

1.8.2023 13:36, před rokem

Jana Součková

Dobrý den, prodejce začal reagovat až po mě stížnosti. Já osobně už u něj nakupovat nebudu. Hezký den Součková Jana

16.8.2023 12:47, před rokem

Dobrý den, opakujeme náš požadavek:

Již podruhé opakujeme, že zcela vylučujeme pravdivost tvrzení, že bychom vám v rozumné době neodpovídali na e-maily. Do 1 pracovního dne míváme schránku došlé pošty vždy zpracovanou a zodpovězenou. Jelikož stížnost zde zveřejnit trvá několik dnů od jejího sepsání, není možné, že až poté bychom "začali komunikovat", jak tvrdíte. Pokud jste skutečným uživatelem, NAPIŠTE prosím v reakci zde na dtestu, kdy jste zaslala na jakou adresu e-mail, na který tvrdíte, že jste nedostala reakci. Jinak nejsme schopni pravdivost tohoto nařčení ověřit.

Děkujeme

23.10.2023 14:50, před rokem