Na pobočce v Plzni opakovaně mrtvá zvířata (krmný hmyz - cvrčci, švábi, sarančata).. V krabičkách stovky mrtvých zvířat která nejspíš zemřela hlady, nemají přístup k jídlu, vodě. Tohle je opravdu nepřijatelné, prodávat krabičky kde není ani jedno živé zvíře, stovky hmyzu přišlo o život úplně pro nic za nic!!! Zamyslete se, tohle není normální, ještě jednou něco takového uvidím a budu to řešit jinak!!!
Krmný hmyz
Začněte se urychleně starat o živá zvířata na prodejně, nebo udělám takové zle, že si to nedokážete představit :))))) .
Jestliže má spotřebitel podezření na špatné zacházení se zvířaty, může se v tomto případě obrátit s podnětem na Státní veterinární správu.
Kontakty nalezne spotřebitel na webové adrese: https://www.svscr.cz/statni-veterinarni-sprava/kontakty/.