Dobrý den, ráda bych upozornila na problém s mlékem.
V minulých týdnech jsme koupili v prodejně Kaufland Slaný 2 balíky plnotučného mléka od firmy Pragolaktos. Mléko má minimální trvanlivost do 27.8. 2023.
Jsem velmi rozezlena, že polovinu mléka jsem musela vylít. Je zkažené, hořké. U jednoho bych to pochopila, ale v podstatě jako bychom si koupili 12 ks mléka za cenu 24, protože jeden balík byl komplet zkažený. Při dnešních cenách potravin jsem fakt naštvaná, nicméně, účtenku samozřejmě nemám, abych mléko mohla vrátit.
Upozorňuji na to alespoň takto, protože si myslím, že zřejmé nebudu jediná. Mléko už si u vás nekoupím, nebo alespoň rozhodně ne Pragolaktos, nemám na rozhazování.
S pozdravem Blanka Bakalářová
Mléko plnotučné, 3,5 % Pragolaktos 1l , minimální trvanlivost do 27.08. 2023 trvanjivost
Jelikož nemám účtenku, chápu, že nemůžu požadovat zpět peníze, nicméně, kompenzaci v podobě slevy 200 kč na nákup mléka, které nebude zkažené bych opravdu vítala.
Jestliže zakoupená věc nemá očekávané vlastnosti, je třeba ji reklamovat u prodávajícího. Spotřebitel by v tomto případě měl nárok na dodání nové věci bez vad, a nebylo-li by to možné, má nárok na odstoupení od smlouvy. K uplatnění reklamace není potřeba předložit doklad o zaplacení. Je však ale nutné prokázat, že zboží bylo zakoupeno u prodávajícího.
Spotřebitel může podat též podnět Státní veterinární správě, která vykonává dozor v oblasti zdravotní nezávadnosti potravin živočišného původu.
Vážená zákaznice, děkujeme za Váš podnět.
Dovolujeme si Vám sdělit, že podněty zákazníků společnosti Kaufland
zpracovává Zákaznické centrum, na které se můžete s důvěrou obrátit
na telefonním čísle 800 165 894 nebo prostřednictvím e-mailu
kontakt@kaufland.cz. Zákaznické centrum, Kaufland Česká republika
Komentář: Ze společnosti Kaufland přišla emailem omluva s připomínkou, že jsem jediná, kdo si na něco takového stěžoval. Oproti účtence by zboží vyměnili.