Top Rise s.r.o.

#66663Neuznaná reklamace

5 měsíců 2 dny 21 hodin

29.04.2023, před rokem

Jana Bahrová

Dobrý den, dne 4.11.2022 jsem si objednala na web adrese BOOHO"- Dámské podzimní kotníčkové boty Jessica
Color: Brown, Shoe Size: 40, 1kus 749 Kč, Poštovné ZDARMA, Pojištění zásilky 39Kč, Balné 19Kč
Suma celkem 807Kč
ač mám nohu vel. 38!. Přesto jsou mi boty malé. Ač jsem boty vyfotila ze všech stran a splnila další podmínky, reklamace mi nebyla uznána.

Vaše reklamace #*** byla zamítnuta (Booho.cz)
Stále tedy ještě můžete zboží zaslat přímo dodavateli pro přezkoumání reklamace :

Shanghai TingYou Trade Co.,Ltd
IČ: 913101163423297705
Caobao Rd 1243-315 Shanghai
CN

Již jsem si zjistila, že výše uvedenou firmu vlastní Tomáš Šarai, nar. 13.4.2002.

Dámské podzimní kotníčkové boty Jessica vel. 40 .

Požaduji uznání reklamace a vrácení zaplacené částky 807,-Kč, ev. 749,-Kč jelikož boty nelze používat.

2.5.2023 10:37, před rokem

Reklamovat zboží lze i prostředky umožňujícími dálkovou komunikaci. Lze tedy společnosti oznámit uplatnění nároků z vadného plnění např. skrze kontaktní e-mail. V tomto oznámení je vhodné popsat vady výrobku a navrhnout požadované řešení, lze přiložit i ilustrační video či fotografie vady. Prodávající pak na základě popisu může reklamaci (rovnou) vyhovět, anebo si od spotřebitele zboží vyžádat k posouzení vady. Lhůta v těchto případech běží ode dne uplatnění reklamace prostředkem umožňujícím dálkovou komunikaci; při případné přepravě zboží se lhůta staví po dobu této přepravy.

Jestliže prodávající uvedl, že bude potřeba zboží zaslat zpátky k posouzení oprávněnosti reklamace, bude nutné zboží zaslat prodávajícímu na adresu sídla společnosti Top Rise s.r.o., Rybná 716/24, 110 00 Praha. Vyžádání si zboží do Číny je dle našeho názoru nepřiměřené.

Spotřebiteli doporučujeme si dokumenty ohledně odeslání zboží uschovat.

6.7.2023 17:28, před rokem

2.10.2023 14:40, před rokem