Dobry den,na prodejnach Lidlu jste zdrazili kafe z 15,- na 20,-. O to ani tak nejde, vsechno se zdrazuje ale to se neda pit, je to sama voda, do kafe to ma hodne daleko a nemluve o mliku, to taky chybi.. Vic lidi si na to stezuje.. Prosim o okamzitou navravu.. S pozdravem Ivana Kresková
Prosim o okamzitou napravu, at si to kafe muzeme po nakupu zase dat
Jestliže zakoupená věc nemá očekávané vlastnosti, je možné ji reklamovat u prodávajícího. Spotřebitel by v tomto případě měl nárok na dodání nové věci bez vad, a nebylo-li by to možné, měl by nárok na odstoupení od smlouvy. K uplatnění reklamace není potřeba předložit doklad o zaplacení. Je však ale nutné prokázat, že zboží bylo zakoupeno u prodávajícího (například výpisem z účtu atd.).
Stížnost nyní přeřazujeme na společnost, aby se k ní mohla vyjádřit.
Dobrý den, paní Kresková, mrzí nás situace, kterou popisujete. My zde na dTestu nemáme možnost Váš požadavek dořešit, protože nejsme propojeni se zákaznickým servisem. Doporučujeme Vám Váš podnět zaslat prostřednictvím kontaktního formuláře na stránkách společnosti, či využít telefonického kontaktu 210 023 400. Věříme, že vše bude vyřízeno k Vaší spokojenosti. S pozdravem Lidl Česká republika v.o.s.
Spotřebitel již nevyužil možnosti na vývoj případu v rámci tohoto portálu reagovat, stížnost jsme proto nuceni uzavřít.