ČSAD Frýdek - Místek a.s.

#66744Nedodržení jízdního řádu

5 měsíců 1 den 8 hodin

04.05.2023, před rokem

Denisa Sklářová

Dnes dne 4.5.2023 na zastávce Frýdek - Místek Anenska řidič opustil zastávku v 6:25 i když odjezd je 6:27 bohužel jsem spoj nestihla i když jsem přijela 6:25. Jedná se o linku 365.

Upozornění řidiče na včasné odjížděni ze zastávek.

4.5.2023 07:00, před rokem

Stížnosti směřující vůči nedodržování jízdních řádů je vhodné a účelné směřovat přímo na konkrétního dopravce prostřednictvím jeho zákaznické telefonní linky či webového formuláře (zde: https://www.3csad.cz/cz/autobusova-doprava/odeslat-podnet-nahlasit-ztratu).

Zaměstnanec dopravní společnosti jedná za společnost, která by měla mít zvýšený zájem na jeho slušném jednání se zákazníky a řádném plnění pracovních povinností. Z tohoto důvodu doporučujeme obrátit se se stížností přímo na společnost, která by měla přijmout účinná opatření k nápravě.

25.7.2023 15:50, před rokem

5.10.2023 15:30, před rokem