U této společnosti jsem si zaplatil poplatek 99,- za týdenní členství na stránkách seznamte.se a bylo mi automaticky tento měsíc strženo 349,- za měsíční členství, které jsem si vůbec neobjednal
Požaduji aby mi již dále nebylo nic strháváno, nic jsem si neobjednal
V obchodních podmínkách společnosti je uvedeno, že po týdnu členství bude uživateli automaticky stržen poplatek za měsíční členství a členství prodlouženo. Souhlasem s obchodními podmínkami a přivolením k opakovaným platbám se tak uživatel k tomuto plnění zavázal. Spotřebiteli proto doporučujeme odstoupení od smlouvy podle článku 14 Obchodních podmínek společnosti, a to zasláním písemného odstoupení (nejlépe doporučeně s dodejkou) na adresu sídla provozovatele, a to po předešlé notifikaci podpory společnosti.
Společnost nereagovala na naši výzvu k řešení stížnosti. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena.
Případné spory mohou být tedy řešeny pouze v soudním řízení, nikoliv prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz, která je založena na principu dobrovolnosti. V případě potřeby další konzultace se neváhejte obrátit na naší spotřebitelskou poradnu na telefonním čísle 299 149 009.