Vážení,poslední dobou je stav ovoce a zeleniny v prodejně v Hostivicích katastrofální,jednak kvalitou a jednak šíří sortimentu.Zejména brambory jsou dlouhodobě špatné,nahnilé,měkké,po rozkrojení unitř černé skvrny.Není vyjímkou,že z balení 2 KG s bídou vykrájím na oběd pro tři osoby.Ani ostatní ovoce a zelenina na tom není lépe,poloprázdné regály a to se v nich krčí je nahnilé,scvrklé ovadlé,téměř žádný výběr oproti např.Lidlu,kde mají velkou nabídku a v podstatně lepší kvalitě.Jsem vaším dlouhodobým zákazníkem,nakupuji v tétoprodejně téměř každý den a toto mě velmi zklamalo,stejně jako výrobky značky Tatrakom-jedním slovem nepoživatelné a některé výrobky značky Karlova koruna,zejména saláty a lahůdky jsou na tom podobně.
Abych však pouze nekritizoval,velká pochvala patří kolektivu pultu masa a uzenin,velký výběr,kvalitní výrobky,čerstvé a obsluhující prodavačky jsou příjemné a ochotné,tam jsem velice spokojen.
Děkuji za pozornost,s pozdravem Jiří Brabec
Malý sortiment ovoce a zeleniny,katastrofální kvalita zejména brambor a jablek i ostatní zeleniny a ovoce (nahnilé,zvadlé,vyschlé pomeranče,měkké okurky a pod.
Zlepšit sortiment a kvalitu ovoce a zeleniny,jak tomu bylo dříve,častější a lepší kontrolu tohoto sortimentu.
Vyřadit z nabídky výrobky zn.Tatrakom a zamyslet se nad možností nahradit výrobce Karlova koruna kvalitnějším.
Jestliže zakoupená věc nemá očekávané vlastnosti, je třeba ji reklamovat u prodávajícího. Spotřebitel by v tomto případě měl nárok na dodání nové věci bez vad, a nebylo-li by to možné, má nárok na odstoupení od smlouvy. K uplatnění reklamace není potřeba předložit doklad o zaplacení. Je však ale nutné prokázat, že zboží bylo zakoupeno u prodávajícího (například výpisem z účtu atd.).
Pokud by se problém s jakostí potravin opakoval, mohl by spotřebitel rovněž zvážit podání podnětu Státní zemědělské a potravinářské inspekci, která je dozorovým orgánem v oblasti kvality potravin rostlinného původu.
Rozsah zásobování je interní záležitostí společnosti, která by však měla mít zájem na co nejširším pokrytí poptávky svých zákazníků.