Kaufland Česká republika v.o.s.

#67280Pizza s okraji plněnými sýrem???

3 měsíce 7 dnů 1 hodina

24.05.2023, před rokem

Michal Gandalovič

Pizza, kterou jsem si dnes koupil hlásala okraje plněné sýrem a že není zmrazená, tak jsem si ji koupil.
Zmrazená samozřejmě byla, ale hlavně byl v okrajích kečup místo sýru. Navíc minimální velikost, takže za mě nedoporučuji absolutně

Viz výše

Viz výše

25.5.2023 14:28, před rokem

Jestliže zakoupená věc nemá očekávané vlastnosti, je třeba ji reklamovat u prodávajícího. Spotřebitel by v tomto případě měl nárok na dodání nové věci bez vad, a nebylo-li by to možné, má nárok na odstoupení od smlouvy. K uplatnění reklamace není potřeba předložit doklad o zaplacení. Je však ale nutné prokázat, že zboží bylo zakoupeno u prodávajícího (například výpisem z účtu atd.).

26.5.2023 08:56, před rokem

Vážený zákazníku, děkujeme za Váš podnět. Dovolujeme si Vám sdělit, že podněty zákazníků společnosti Kaufland zpracovává Zákaznické centrum, na které se můžete s důvěrou obrátit na telefonním čísle 800 165 894 nebo prostřednictvím e-mailu kontakt@kaufland.cz. Zákaznické centrum, Kaufland Česká republika

30.6.2023 23:59, před rokem

Žádáme spotřebitele o vyjádření ohledně dalšího vývoje případu, popřípadě o uzavření stížnosti. Neučiní-li tak, budeme nuceni stížnost uzavřít.

31.8.2023 23:59, před rokem

Spotřebitel již nevyužil možnosti na vývoj případu reagovat, stížnost jsme proto nuceni uzavřít.