FlixBus CZ s.r.o.

#67492Nejasné a nepravdive informace

5 měsíců 11 dnů 12 hodin

02.06.2023, před rokem

Anna Peterkova

Zakoupila jsem jizdenku na 2.6.2023 pres IDOS.

- kód e-jízdenky **, 2.6.2023 9:35 Brno,,Benešova tř.hotel GRAND » Praha,,ÚAN Florenc 2.6.2023 12:20, Senior starší 65 let, kód IDOS.cz **, e-jízdenku není nutné tisknout

Nastupiste, informace o mistence - NIC.
Detail jizdenky byl nedostupny - chybny popis spoje nebo spoj nenalezen, muzz dolozit fotem
U pokladny byli laskavi a vstricni, mi vytiskli papirovy opis (“jste jediny senior, tak to nude asi vase” a autobus stoji za vami, je to bez mistemek (?!)

U spoje je ikona wifi - skutecnost: wifi zadna, muzu dolozit fotem

Zadam o odskodne za uvedeni v omyl.
Je mi lito, personal mate profesionalni.
Anna Peterkova, **

5.6.2023 10:10, před rokem

Podle Nařízení (EU) č. 181/2011 mají všichni cestující využívající autobusovou linkovou dopravu právo být během celé cesty přiměřeně informováni. Toto právo na informaci mají spotřebitelé i před konáním cesty. Spotřebitel by tedy měl být řádně a včas informován o podrobnostech týkajících se odjezdu autobusu.

Pokud si spotřebitelka zaplatila místenku v autobuse, má právo na řádné poskytnutí této služby. Pokud nebyla služba poskytnuta nebo nebyla poskytnuta ve sjednané kvalitě, je vhodné uplatnit reklamaci. Nejvhodnějším reklamačním nárokem se jeví přiměřená sleva z jízdného.

Jak kontaktovat společnost FlixBus CZ s.r.o. nalezne spotřebitel zde: https://help.flixbus.com/s/topic/0TO3X000000VOq7WAG/request-a-refund?language=cs.

5.9.2023 16:01, před rokem

13.11.2023 23:11, před rokem