Jedná se o zlodějny na prodejně,ke kterým se zaměstnanci chovají laxně,..je to prodejna Štúrova,Praha Krč. Poznatek zákazníka, po upozornění ,nezájem,...
Zlodějny
Vadí mi když někdo krade,ale ještě víc mi vadí,laxní přístup zaměstnanců,k upozornění,..
Vzhledem k tomu, že stížnost neobsahuje vynutitelný právní nárok, nemůže být na portálu VašeStížnosti.cz publikována, předáváme ji však společnosti jako podnět ke zlepšení služeb.
Dobrý den, paní Kramlova, děkujeme za Vaše upozornění. My zde na dTestu nemáme možnost informace ověřit. Doporučíme Vám, upozornit naše security na prodejně. Děkujeme za pochopení. S pozdravem Lidl v.o.s.