Před 2 týdny toje 11.6.2023 sme koupili u společnosti CORADIA V OC AFI v Pardubicích tvrzene sklo na mobilní tel.iphon 11 kde nám jejich prodávající tvrdil ,ze záruka se stahuje i na praskliny které se můžou stát , no a když se to stalo tak sme došli do dane spolocnesti si nárokovat na reklamaci tohoto skla kde nám bylo řečeno , ze reklamace se na prasklinu jejich trvzeneho skla nevztahuje jen na bublinu takže nechápu logice jejich reklamačnych skutečnosti ,ze proč bych si kupoval tvrzene sklo ? Jednoduše jeto jejich reklamní podvod ,ze prodávající vám řekne ,ze záruka platí i pro prasklinu aby prodal a když se stane prasklina tak vám to neuznáji takže jeto reklamní podvod a žádáme o preskoumani téhle společnosti děkujeme za kladné vyřízení Čonka
Ochrane tvrzene sklo FIXED Full -Cover pro Apple iPhon XR/11,lepení pro cely displej cena byla 599,00
Proskoumat společnost jejich reklamacni podmínky
Spotřebitel může uplatnit právo z vady, která se vyskytne u spotřebního zboží v době 24 měsíců od převzetí. Právo z vadného plnění kupujícímu však nenáleží dle § 2167 občanského zákoníku, pokud vadu sám způsobil. Mimo to vadou věci není opotřebení věci způsobené jejím obvyklým užíváním nebo u použité věci opotřebení odpovídající míře jejího předchozího používání.
Jestliže tedy došlo k mechanickému poškození zboží ze strany spotřebitele, máme za to, že zaměstnanec společnosti jednal v souladu se zákonem. V opačném případě, kdy by pracovník společnosti nepřijal věc do reklamačního procesu bez právně relevantního důvodu, může být ze strany České obchodní inspekce pokutován za přestupek dle zákona o ochraně spotřebitele.